Un om de stiinta sustine ca “sfarsitul lumii vine saptamana aceasta”. NASA neaga

Conspiratii
Sursa: inquisitr.com

Sursa: inquisitr.com

Profesorul Robert Walsh face un apel la oamenii de stiinta sa ia in serios o posibila Apocalipsa ce va veni in curand, sustine el.

 

Robert Walsh sustine ca “saptamana viitoare vine sfarsitul lumii” si ca omenirea ar putea disparea, precum dinozaurii, din cauza unui asteroid are va lovi Pamantul. Ingrijorator este ca omul de stiinta a facut acesta declaratie alarmanta fara sa aiba o dovada intemeiata.

Walsh, un expert cercetator de la Universitatea Centrala din Lancashire, spune ca lumea ar putea fi distrusa in urma unui impact devastator al unui asteroid cu Pamantul. Teoria lui este contrazisa total de NASA, care dezminte informatia, insa adeptii teoriei conspiratiei sunt de aceeasi parere cu el.

Conform publicatiei britanice The Mirror, profesorul Robert Walsh spune ca sfarsitul lumii va aduce o puzderie de orori, ploi interminabile si furtuni care vor distruge planeta, dar si caderi de meteoriti, tsunami si cutremure, dar mai mult de atat, oamenii vor avea o dovada de forta din partea lui Dumnezeu insusi, mai sustine profesorul.

Adeptii teorei conspiratiei nu au ajuns la o concluzie despre data exacta cand va avea loc Apocalipsa. Insa, insista sa sustina ca sfarsitul lumii ar putea veni oricand, intre 22 si 28 septembrie, anul acesta. Ceea ce inseamna ca omenirea mai are putin de trait, in viziunea expertilor care sustin aceste teorii neconfirmate de NASA.

Citeste continuarea pe: Stirile ProTV

Written by Adrian Z.